Kjøpsvilkår

OMFANG

Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av vare/varer fra envotrade.no, heretter kalt ”Envo Trade” eller ”Vi”.

Betingelsene kan endres uten varsel, og kunden anbefales derfor å sette seg inn i dem ved hvert kjøp.

PRISER

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms. Prisene inkluderer ikke ekspedisjonsavgift.

KJØP

Avtale om kjøp inngås når kunden har mottatt ordrebekreftelse via e-post fra Envo Trade. Det forutsettes at kunden har gitt riktige opplysninger om e-postadresse og fysisk adresse.
Fra Envo Trades norske nettbutikk leverer vi kun til myndige personer med bostedsadresse i Norge.

 

KORTHANDEL

Pengene trekkes fra kundens kort når bestillingen leveres. Vi jobber med et autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres av oss. Overføringen er kryptert, og vi har støtte for 3D-secure. Alt for kundens sikkerhet

 

PERSONOPPLYSNINGER

Envo Trade behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

LEVERANSER

Vår målsetning er at kunden skal motta leveransen innen 3-5 arbeidsdager. Leveringstiden kan variere, og det kan intreffe omstendigheter som Envo Trade ikke råder over. I kampanjeperioder kan leveringstiden bli noe utvidet.

Varene blir sendt med postens servicepakke. Forsendelser til adresser i Norge koster NOK 75,-.  Ordre over NOK 3000,- vil bli levert fraktfritt til deg. Pakken kan spores på nettet via forsendelsens ID. Ved forsendelser til utlandet gjelder andre priser.

For pakker som ikke hentes, forbeholder Envo Trade seg retten til å debitere kunden 150,- i ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

 

RETUR

Vi har 14 dagers angrerett, som gjelder fra kunden har mottatt leveransen. I henhold til Lov om angrefrist § 11 har du 14 dagers returrett på varer fra oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt, i originalemballasje og med merkelapper.

Returer skal avtales på forhånd, kontakt oss på 32 757575 eller kundeservice@envotrade.no. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til kunden.

I levforsendelsen er det vedlagt følgeseddel og returskjema som skal brukes ved retur eller reklamasjon. På følgeseddelen angis returårsak og hvilke varer som sendes tilbake. Følgeseddelen skal legges ved returforsendelsen.

Hvis du har betalt med kort, sendes pengene for den returnerte varen til kortet som ble brukt ved kjøpet.

Hvis vi har sendt feil eller defekt vare, dekker vi naturligvis returportoen. Legg merke til at returer skal sendes tilbake til adressen på returskjemaet.