FRaktpriser med postenVi ønsker at det skal blir så lett som mulig for forhandlere og nettkunder i nettbutikken vår. Derfor er det nå fri frakt på all handel over 360,- kroner.

Fraktsatsene vår er postens satser, og beregnes ut fra vekt og størrelse på gjenstandene. du får tilbud om de valgene som lønner seg for deg.

Velkommen til handel i vår nettbutikk

Version 2SoyLites

- aromaterapeutiske duft-og massasjelys

SoyLites™ aromaterapeutiske lys er laget av økologisk soyaoljevoks og essensielle oljer. Disse giftfrie lysene er fantastiske i forbindelse med manicure, pedikyr, ansiktsbehandlinger, rygg-, fot- og håndmassasje.

Lysene er også ideelle som en generell fuktighetskrem for huden, og som duft- og aromaterapeutisk lys både i hjemmet og på kontoret.

Det er flere ulike typer lys fra SoyLites. og de kan kjøpes her. 

12932787_579525845539947_7423507708138001641_nNablus Soap factory

- økologiske olivensåper.

Nablus soap er et 100 % naturlig produkt som kan brukes av hele familien. Olivensåpen har ulike tilsetninger som oppfyller spesifikke krav huden har i ulike livsfaser.

De ulike stykkene med olivensåpe egner seg både til ansikts-, hår-  og kroppsvask. Hvert stykke inneholder ingredienser som pleier, renser og beskytter huden gjennom å holde den i balanse.

For å kjøpe de ulike typene følg denne lenken.

baobab bruk

Baobabolje

superoljen fra Afrikas savanner

Baobabolje er en ren olje utvunnet fra frøkjernene i baobabfrukten. Oljen er som skreddersydd for deg som trenger å beskytte huden for uttørking. Den er også for deg som trenger å få tilført fuktighet og som har en svært solskadet hud.

Mange bruksområder

Oljen er svært fuktighetsgivende, lindrende, antioksiderende og bløtgjørende.

Den anvendes også for å lindre smerter ved brent hud, og dens cellefornyende egenskaper reparerer hudens overflatevev. Baobabolje er også en utmerket hårolje, og hjelper mot tørt, skjørt hår, flass og kløende hodebunn.