OM ENVO TRADE

Envo Trade er importør og distributør av eksklusive økologiske og naturlige produkter. I tillegg til et krav om rene og trygge produkter, velger vi våre produkter ut fra et ønske om å bidra til en størst mulig bærekraftig utvikling av handel innenfor våre produktområder.

Som en følge av dette er prisene i vår nettbutikk sammenfallende med dem du finner hos våre forhandlere , fordi vi ønsker at produktene skal kunne kjøpes lokalt i nærmiljøet ditt.

For oss innebærer en bærekraftig handel også at at vi har valgt produkter som støtter en positiv økonomisk og økologisk utvikling i de områdene de produseres. Med andre ord er det gjennomgående at våre produsenter har «det lille ekstra».

Den enkelte forbruker skal kunne ta trygge og velinformerte valg ved kjøp av hud- og skjønnhetsprodukter. Spredning av kunnskap og åpenhet rundt ingredienser er en forutsetning for at dette skal være en mulighet.

Vi mener at alle skal kunne få muligheten til å bruke gode, rene og økologiske produkter. Og vi er stadig på utkikk etter produkter som kan styrke markedet. Vi er nøye i våre valg av leverandører, og vi ønsker at være produkter skal bidra positivt til vår miljøbevissthet.

soyLites

VÅRE LEVERANDØRER

For oss innebærer bærekraftig handel produkter som støtter en positiv økonomisk og økologisk utvikling også i de områdene de produseres.

Vi ønsker derfor at våre produsenter har «det lille ekstra» som gjør at de påvirker sine nærmiljøer på en positiv måte.

Vi importerer aromaterapeutiske produkter fra SoyLites fra Sør-Afrika. Dette er en produsent som støtter opp om GMO-fri soyaproduksjon. Soyaoljen produseres i USA som et biprodukt fra matproduksjon, og glasset i lysene er resirkulert glass.

Vi har også valgt å støtte opp om den tradisjonelle såpeproduksjonen i Nablus på Vestbredden. Dette er en virksomhet som både ivaretar et tradisjonelt håndtverk og som skaper nødvendige arbeidsplasser.

Våre andre leverandører i Sør-Afrika er Eco Products, som produserer vår Baobabolje. Gjennom sitt arbeid skaper bedriften lokale kvinnearbeidsplasser.

KONTAKT OSS