SoyLites – lyset som sikrer et giftfritt innemiljø

SoyLites finnes i to varianter som begge fungerer som aromaterapeutiske duftlys. Serien Mosturising Body Candle kan i tillegg brukes som en kroppsolje, og Massage Body Candle er velegnet til massasje.

Hovedingrediensen i SoyLites er voks fra GMO-fri sojaolje og ulike eteriske oljer. I tillegg kan lysene inneholde sheabutter, avokado-, kokos-, og vindruekjerneolje.

Alle ingredienser i våre SoyLites  er 100 % naturlige, uten parabener, petroleum, tilsetningsstoffer og SLS (Sodium Lauryl Sulfate). Dette gjør SoyLites til et godt valg for deg som vil sikre et giftfritt innemiljø, uten å gi slipp på kosen med levende lys.

SoyLites tennes som et alminnelig lys, og vil etter 15- 30 minutters brennetid danne et flytende oljebad. Dette oljebadet frigjør eteriske oljer i rommet, samtidig som det kan påføres direkte på huden.

Oljen  holder en temperatur på 39 grader, og føles behagelig varm på huden. Men oljen kan være noe varmere nærmere veken.

Slik bruker du ditt SoyLite som behandlingslys

Til forskjell fra parafinlys er SoyLites giftfrie og 99 % sotfrie. Lysene har en brennetid på minimum 50 timer, men det anbefales at lysene slukkes etter 4 timer og at veken trimmes til 1 cm. Vekene er av ren bomull, og glassene er gjennbrukbare og resirkulerbare.

Her er våre forhandlere, og vår nettbutikk.