SoyLites Winterwarmer – limited edition

Juleprodukter winterwarmerSoyLites Winterwarmer løfter humøret og virker beroligende. Her er det oljer som demper stress og uro, og som virker oppkvikkende på tankene og seksuallysten.

Dette er et lys i serien «moisturising». Lyset inneholder derfor kun voks fra soya-skall som er tilsatt eteriske oljer. Brennetid er ca 50 timer.

I tillegg til å være et duftlys, er oljene fra lyset spesielt god egnet for manikyr, pedikyr, ansikts-,fot- og håndmassasjer. Ved hudproblemer kan soyaoljen lindre og beskytte. Bør ikke brukes av små barn og gravide.

Winterwarmer ineholder disse eteriske oljene:

  • Neroli (Bitterappelsin olje) : En eterisk olje som virker både oppløftende og beroligende. Er verdifull mot nedstemthet og stimulerer sexlysten. Er,antiseptisk, og bakteriedrepende. Virker positivt ved nervøse spenninger, ekstrem urolighet, hysteri og sjokk.
  • Peppermynte (Peppermint): En olje som er smertestillende og bra for blodsirkulasjonen. Virker avstressende og stimulerer og virker fokuserende på tankeprosesser. Demper stølhet og smerter i muskler og virker positivt ved pustebesvær.
  • Appelsin (Orange): Virker rensende og avslappende. Er mye brukt for å få barn til å sove og virker positivt på nedstemthet. Styrker immunsystemet. Unngå soling etter påføring.
  • Pathcoli: Denne aromatiske oljen er astringerende,antiseptisk, desinfiserende, bakterie -, sopp - og virushemmende. Den virker oppløftende og motviker nedstemthet. Den har i tillegg ry for å fremme sensualitet og virke som et afrodisiakum. Oljen fremmer nydannelsen av hud.

Slik bruker du ditt Soylite moisturising Winterwarmer

- La lyset brenne i 20-30 minutter til det dannes et oljebad
- Påfør oljen som nå har en tempratur på ca 39 grader celsius på huden
- Den smeltede oljen er lett og flytende, og absorberes hurtig
- Ikke la lyset brenne i mer enn 4 timer sammenhengende.
- For å unngå sot bør veken ikke bli lengre en 1 cm
- Da glasset kan bli oppvarmet etterhvert som oljenivået synker, anbefales det å ikke helle oljen direkte på kroppen.

Kos deg!