Vokslys fra SoyLites™ , et levende lys med mange bruksområder

soyLitesVokslys fra SoyLites™ , levende lys med mange bruksområder. Lysene er økologiske, miljøvennlig og fritt for alle giftige avgasser. Dette er lyset som vil gjøre underverker både med innemiljøet ditt og for huden din.

Økologisk og fritt for giftige avgasser.

SoyLites™ aromaterapeutiske lys er laget av økologisk soyaoljevoks og essensielle oljer. Disse giftfrie lysene er fantastiske I forbindelse med manicure, pedikyr, ansiktsbehandlinger, rygg-, fot- og håndmassasje. Lysene er også ideelle som en generell fuktighetskrem for huden, og som duft- og aromaterapeutisk lys både i hjemmet og på kontoret.

50 timers brennetid

Lysene fra SoyLites™ har fantastiske 50 timers brennetid, og brenner med en rolig og jevn flamme. Det er denne jevne flammen, det lave smeltepunktet og det totale fraværet av giftige avgasser som gjør lysene til et unikt aromaterapeutisk duftlys. I tillegg får du en aromaterapeutisk fuktighetsgivende kropps- og massasje lotion.

Slik bruker du SoyLites

Kinderegg: Duftlys, aromaterapeutisk luftforbedrer og aromaterapeutisk bodylotion og massasjeolje.

Det er det brede bruksområdet som gjør SoyLites™ aromaterapeutiske lys så unike. I tillegg har lysene et vakkert flammebilde og er miljøvennlige.

Soyaoljene som brukes til fremstilling av lysene kommer fra USA og er et biprodukt som utvinnes av skallene på soyabønnen etter produksjon av blant annet soyamel.

Den varme oljen som dannes rundt veken når lysene brenner inneholder mengder av Vitamin E og Lecitin, og er en fantastisk fuktighetskrem som har en positiv effekt på ulike hudproblemer.

Produktet har da også vunnet priser, blant annet The Fair Lady Consumer Awards in 2010 for beste helse og velværeprodukt I Sør-Afrika.SoyLites

Slik bruker du ditt SoyLites ™ massasje og fuktighetsgivende lys.

  • Tenn lyset 30-45 minutter før behandling.
  • Pass på at det ikke er for kaldt i rommet. Dette kan påvirke brenningen av lyset.
  • Ikke sett lyset i trekk, da kan lyset sote
  • Veiken skal være maks.1cm for å sikre minimalt med soting.
  • Når oljebadet dannes, bruk fingeren og dytt den myke ytterkanten av voksen ned i oljedammen som har dannet seg av den smeltende voksen. Oljebadet har nå en temperatur på ca. 39 grader C.
  • Vær oppmerksom på at varmen kan øke noe etter hvert som lyset brenner nedover i glasset. Grunnen er varmen som magasineres i glasset. Unngå derfor å helle oljen direkte på huden uten å sjekke temperaturen først.
  • Ikke la lyset brenne med enn 4 timer sammenhengende. Dette fører til økt soting, og øker også temperaturen på oljen.
  • Oljen kan gjerne fordeles med en spatel eller lignende
  • Økologisk soyaolje kan bli ganske tykk når den kjølner, så vi anbefaler at du kun bruker små mengder av gangen. Det er en fordel å massere inn oljen godt, før du påfører mer.

Slik bruker du ditt aromaterapeutiske lys

Vi har SoyLites i nettbutikken